To je to što me zanima!

Kate ne želi tradicionalnu tortu na vjenčanju, želi nešto novo

Desetljećima tortu za vjenčanja članova kraljevske obitelji peče isti pekar. Zaručnica princa Williama organizaciju svadbe preuzela je na sebe i odlučila uvesti promjenu
Vidi originalni članak

Andrew Davidson pekar je koji već desetljećima peče torte za kraljevska vjenčanja. Njegovu tortu na vjenčanjima je jelo četvero djece kraljice Elizabete. Pokojna princeza Diana i princ Charles (62) uživali su u njegovoj deliciji.

Na svadbi princa Williama (28) i Kate Middleton (28) najavljenoj za 29. travnja ove godine, tradicija uzimanja torte kod pekara Davidsona neće zaživjeti. Naime, Kate je u svoje ruke preuzela zahtjevan posao planiranja vjenčanja i odlučila da na svom vjenčanju ne želi jesti tortu kakva se jela na kraljevskim vjenčanjima prije njenog.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lara115 15.02.2011.

    pa udaje se ona a ne predhodna kraljevska svoje vjencanje . bravo za hrabrost svita mnormalno je da želi organizirat

  • bullfrog 15.02.2011.

    Evo prijedloga, neka ju kontaktiraju slalstičari iz Splita i ponude joj svoje jedinstvene i predivne torte od krokanta, možda jednu u obliku Buckingamske palače.

  • Realna_1 14.02.2011.

    Meni je sasvim ok što cura želi promjene,pa ako se misli jednom udat ( a barem za sad misli da je to to ) zašto nebi vjenčanje kakvo želi?! A ne da drugi odlučuju umjesto nje a ona da je kao marioneta... BRAVO Kate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare