To je to što me zanima!

Kate se neće slikati za Vogue, ne želi biti kao pokojna Lady Di

SVE DA UGODI KRALJICI ELIZABETI Kate zna da Williamova baka nije voljela što je Diana bila toliko medijski eksponirana i zato sama odbija ponude koje prima
Vidi originalni članak

Anna Wintour (61) dala je sve od sebe ne bi li princezu Kate (29) nagovorila da se fotografira za američko izdanje časopisa Vogue, no trud joj je bio jalov. Vojvotkinja od Cambridgea, naime, ne želi koketirati s medijima kao što je to činila pokojna majka njena supruga Williama (29), princeza Diana. 

Kate čini sve kako bi udovoljila kraljici Elizabeti II. (85) i nagađa se da je upravo zbog nje odbila fotografirati se za Vogue. Kraljici se navodno ne sviđa što su njen unuk i Kate toliko popularni i medijski eksponirani. Smatra da bi trebali živjeti povučenije.  

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Faustina009 10.10.2011.

    Slažem se sa nikom medeki - njoj ne treba naslikavanje po modim časopisima..Ona mora paziti na svoj ugled i na to da na bilo koji način ne ugrozi kraljevsku čast..Svakonaslikavanje i manipalacija s aslikama može to ugroziti i dovesti u pogrešan kontekst..Zašto trošiti energiju na nepotrebne stvari i isprike, bolje je to odmah spriječiti, jer njezina je uloga sada izvršavati zadatke, koje joj dodjeljuje kraljevska obitelj.

  • bucka18 09.10.2011.

    jebla ih sve redom elizabeta

  • Ivo Lola Ribar 09.10.2011.

    a nek se slika za hustler onda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare