To je to što me zanima!

Kate se susretima s guruicom za trudnoću priprema za porod

Vojvotkinja od Cambridgea prvi put se sama sastala s Christine Hill, pedijatricom i opstetričkom primaljom, dok joj se tijekom drugog posjeta pridružio i William
Vidi originalni članak

I dok Britanci s nestrpljenjem iščekuju vijesti o dolasku kraljevske bebe na svijet, otkriveno je kako se trudna Kate Middleton (31) priprema za porođaj. Vojvotkinja od Cambridgea nekoliko se puta sastala s Christine Hill (65), pedijatricom i opstetričkom primaljom koja nosi naziv 'guruice za trudnoću', piše The Telegraph.

Kate se prvi put sama sastala s njom dok joj se tijekom drugog posjeta pridružio i suprug, princ William (31).

- Oni su vrlo jak tim. Princ William će napraviti ono što treba tog dana - rekla je Christine koja je napisala knjigu 'Christine Hill's Pregnancy Guide'.

Otkrila je koje savjete daje budućim očevima.

- Kažem im da su žene krhke i ranjive tijekom trudnoće, poroda i prvih nekoliko tjedana nakon njega. Drugim riječima, William mora biti jak - rekla je.

Trudnoj Kate je otvoreno rekla što misli o porodu.

- Nitko vas ne može pripremiti za pravi horor porođaj. Postoji stav da će sve biti dobro i da svi mogu imati prirodan porod, no to nije točno - rekla je.

Dodala je da je Kate rekla da nakon porođaja mora prihvatiti da se njezin život mijenja.

- Prihvati da će to promijeniti tvoj život i da ćeš prvih tjedan dana provesti u spavaćici - rekla je Christine trudnoj Kate.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • kamen sa srca 22.07.2013.

    Pa onda nastupa guruica za odgoj djeteta tako da će beba dnevno biti i do 4 i pol minute u naručju pametne i brižne majke.

  • aventin 22.07.2013.

    jadni mi pored njih ajde više rodi sretno

  • jabuka5 21.07.2013.

    želim im sve dobro i lijepu zdravu ,,,bebu,,,,,, G. doktorica nije u pravu ,,,,poslije poroda ,,babinje ,,,traju 1 mjesec dana ,,,,,da bi bilo sve u redu ,,,ipak sve mora doći na svoje mjesto ,,,,za to je potrebno mirovanje .........to jamči zdravlje mamice ,,,na dalje ...zato se to vrijeme ,,mora poštovati,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare