To je to što me zanima!

Kate se već oporavlja: Počela je obavljati službene dužnosti

Prije dva tjedna završila je u bolnici zbog mučnina izazvanih trudnoćom. Vojvotkinja se u nedjelju navečer pojavila u Londonu na dodjeli nagrada za sportaša godine
Vidi originalni članak

Unatoč trudničkoj hiperemezi, bolesti koja joj je nedavno dijagnosticirana, vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju navečer pojavila se na dodjeli nagrada za britanskog sportaša godine u Londonu. Kate Middleton (30) to je prvo javno pojavljivanje otkako je prije dva tjedna zbog mučnina izazvanih trudnoćom završila u bolnici. Supruga princa Williama uručila je dvije nagrade. Jednu Jessici Ennis koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a drugu popularnom biciklistu Bradleyu Wigginsu. 

Za ovu prigodu pojavila se u zelenoj haljini Alexandera McQueena. Iako je zbog bolesti morala otkazati sve službene dužnosti, njezino pojavljivanje u javnosti znak je da se Kate lagano oporavlja nakon što je nekoliko dana provela u bolnici. Suradnici vojvotkinje tvrde da je Kate bila oduševljena jer je mogla prisustvovati na ovoj svečanosti. 

Ostala je samo oko 45 minuta kako bi pokazala da podupire britanske sportaše, a odmah poslije zaputila se prema svom domu u palači Kensington kako bi odmarala. William se morao vratiti obavezama Kraljevskog ratnog zrakoplovstva u sjevernom Walesu. Vratit će se kući za Božić. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • WOMANIZER 17.12.2012.

    eto i kate, radi, recesija je, ne može si priuštiti porodiljni ili bolovanje da ne dobije otkaz!

  • AtlanticCity 17.12.2012.

    bas lijepo ..."nije je bilo dugo u vijestima"...lol

  • cicciolina 17.12.2012.

    Baš nju briga šta se žena ubila...koja koza...da je regirala normalno nakon toga događaja, da je dala ženi javnu podršku, bože moj svatko može pogriješit, žena nije ništa namjerno učinila...sigurno bi ishod bio drugačiji.... Ali šta bi se ona zamarala s jednom običnom medicinskom sestrom...dno dna...još ima obraza bit ovako osvježena i vesela u javnosti...ja bi se ipak mal sramila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare