To je to što me zanima!

Princeza Charlotte (4) slavi rođendan: 'Sliči na prabaku...'

Charlotte je rođena 2. svibnja 2015., a četvrta je u redu za prijestolje. Poslije princa Charlesa (70), princa Williama (36) te svog starijeg brata Georgea (5)
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna kraljevska je obitelj objavila fotografije malenog Louisa (1), a rođendanske proslave nastavljaju se i dalje. Tako su s javnosti odlučili podijeliti još tri fotografije koje je snimila Kate Middleton (37), a radi se o portretima kćerkice Charlotte (4).

KRALJEVSKA OBITELJ SLAVI Kate fotkala sina Louisa: Slavi 1. rođendan, a već je zvijezda

Rođendanske fotografije raznježile su mnoge pratitelje obitelji na Instagramu, a mnogi vide sličnosti u izgledu s prabakom, kraljicom Elizabetom II. (93).

- Prava si mamina princeza, Charlotte. Preslatko dijete - jedan je od mnogobrojnih komentara pratitelja, koje su obradovali novi portreti djece. 

Ranije uobičajena praksa da portrete i sve službene fotografije kraljevske obitelji rade profesionalci, Kate je zaobišla, a čini se da se mnogima ovakav, pomalo opušteniji i prisniji pristup obiteljskim uspomenama više sviđa. Nove fotografije prikazuju četverogodišnju princezu Charlotte u vrtu Kensingtonske palače u Londonu te u domu obitelji u Norfolku. 

Charlotte je rođena 2. svibnja 2015., a četvrta je u redu za prijestolje. Poslije princa Charlesa (70), princa Williama (36) te svog starijeg brata Georgea (5). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč rođendanima Louisa i Charlotte, posljednjih je tjedana gotovo sva pažnja usmjerena na Meghan Markle (37), koja očekuje prvu bebu s princom Harryjem (34).

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 09051959v 02.05.2019.

    Želim sretan rođendan ovoj maloj slatkoj djevojčici🍀

  • qita 02.05.2019.

    ima iste sjekutiće ka i prabakica

  • iskra21 02.05.2019.

    Sretan rođendan njezinom kraljevskom Visočanstvu Princezi Charlotte Elizabeth Diani od Cambridgea!

Komentiraj...
Vidi sve komentare