To je to što me zanima!

Kate u crvenoj haljini zasjenila kraljicu i razljutila Britance

Vojvotkinja od Cambridgea za proslavu kraljičina dijamantnog jubileja izabrala je haljinu kojom je plijenila više pažnje od slavljenice. Prozivaju je da je željna pažnje
Vidi originalni članak

Kaljica Elizabeta II. (86) slavi 60. obljetnicu svoje vladavine. Njen dijamantni jubilej slavi se diljem Velike Britanije. Cijela kraljevska obitelj ukrcala se na brod Spirit of Chartwell koji je zajedno s još 1000 brodova plovio po Temzi. Time je kraljičin dijamantni jubilej obilježila britanska mornarica. 

Slavljenica je nosila decentni bijeli kompletić i šešir, a vojvotkinja od Cambridgea izabrala je jarko crvenu haljinu i šešir u odgovarajućoj boji te cipele s vrtoglavo visokom petom. Izgledala je zanosno i plijenila pažnju dok su se ukrcavali na brod. 

Britanski mediji, ali i javnost, prozivaju Catherine (30) da je pretjerala i zasjenila pravu zvijezdu, kraljicu Elizabetu. Haljinu Alexandera McQueena koju je za ovu priliku izabrala vojvotkinja prije je nosila starleta Kim Kardashian te Tulisa Contostavlos. Ovaj modni promašaj Kate ne opraštaju ni brojni kritičari. Smatraju da je samo željna pažnje.  

Kraljičin suprug u bolnici

Osim 'previše sređene' Kate, kraljica mora brinuti i o svom suprugu. Princ Phillip (90) je, naime, završio u bolnici zbog upale bubrega. Zbog infekcije mokraćnih kanala Phillip će nekoliko dana morati ostati u bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • ZMIJA1 05.06.2012.

    kraljica milica je ostala u sjeni, štara šišmiška

  • meniko1 05.06.2012.

    ma izmisljaju novinari,zena uvjek nosi elegantne i ljepe haljine.

  • nivesnina 05.06.2012.

    a problema,babu zasjenit?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare