To je to što me zanima!

Kate Winslet iz požara iznijela mamu (90) Richarda Bransona

Uživala je na imanju milijardera Richarda Bransona na Djevičanskim otocima kad je kuću zahvatio požar. Pomogla mu je da svoju 90-godišnju majku dovede na sigurno
Vidi originalni članak

Iznimno sam zahvalan Kate Winslet koja mi je pomogla da svoju 90-godišnju majku spasim od požara, napisao je na svom blogu milijarder. 

Glumica je s dečkom i još 20-ak ljudi odsjela na imanju koje Richard Branson ima na otoku Necker, jednom od Djevičanskih otoka. Dio imanja u kojem su smješteni bili Branson i njegova obitelj zahvatio je požar, a Kate mu je pomogla da majku Eve Branson odvede na sigurno iako je time ugrozila svoj život. 

- Cijela obitelj i svi prijatelji su neozlijeđeni, a to je jedino važno - napisao je Branson na blogu.

Kuću je udario grom i spalio je do temelja, a gašenje vatre bilo je jako teško.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prvi general 23.08.2011.

    Kate je trebala publicitet pa je s Richardom dogovorila win win situaciju. On umjetnim gromom iz jednoga od svojih aviona zapali kuću, ako stari šišmiš pogine win za Richarda, ako ju Kate spasi, win za nju. Tako se to radi kod bogatih i slavnih. Kod nas problem riješavaš slanjem mame u drugo selo na biciklu ili ju mimo zebre pošalješ po burek u pekaru koja se nalazi sa suprotne strane Vukovarske avenije.

  • Frank the Tank 23.08.2011.

    baš mi je seksi ta kejt!

  • BlackRaven 23.08.2011.

    Ma nee , spiderman se pojavio u zadnjem trenutku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare