To je to što me zanima!

Kate Winslet: Prije spašavanja iz vatre odijevala sam grudnjak

Ljetos su je u kući Richarda Bransona probudili uzvici 'vatra, vatra'. Priznaje da nije reagirala predvidljivo. U jednom trenutku bojala se da će svi u kući izgorjeti
Vidi originalni članak

Dok sam ga navlačila, sinulo mi je da će mi to oduzeti previše vremena. Odbacila sam grudnjak, stavila prvu majicu koja mi je bila pri ruci, uhvatila djecu i baku Eve. Ne, nisam joj spasila život. Pomogla sam joj da se spusti niza stube - rekla je Kate Winslet (36). 

Kad su je povici ''vatra, vatra' ljetos usred noći probudili u karipskoj kući Sir Richarda Bransona, priznaje, nije reagirala predvidljivo.

-  Bilo je jezivo. Na trenutke sam se bojala hoćemo li svi izgorjeti – ispričala je Kate gostujući u The Graham Norton Showu na BBC Americi kako je iz buktinje spasila 90-godišnju Eve Branson. No prije herojskog čina obratila je pozornost na odjeću.

-  Utrčala sam u spavaću sobu i stavila grudnjak. U strašnim trenucima poput toga čovjek se sjeti najčudnijih stvari. Baka Eve je moćna gospođa koja bi se spasila iz vatre i bez moje pomoći – naglasila je skromna oskarovka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare