To je to što me zanima!

Katie Holmes mrzi obitelj svog muža Toma Cruisea?

Glumica navodno toliko mrzi obitelj svog supruga Toma Cruisea da mu je postavila ultimatum da ih izbaci iz kuće ili da zaboravi na još jedno dijete
Vidi originalni članak

Glumica navodno toliko mrzi obitelj svog supruga Toma Cruisea (47) da mu je postavila ultimatum da ih izbaci iz kuće ili da zaboravi na još jedno dijete. Katie Holmes (31), Tom Cruise i njihova kćer Suri (3) žive na Beverly Hillsu zajedno s dvoje posvojene Tomove djece, Isabellom (17) i Connorom (14). S njima još žive Tomova majka Mary Lee i njegova sestra Cass, koja ima troje djece. Kad se Tom 2001. godine razveo od Nicole Kidman, pozvao je svoju majku da se doseli u njegov dom, a ubrzo se tamo doselila i sestra Cass s djecom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • trešnja 17.02.2010.

    Živjeti s nekim je teško...ali svi mi čemo jako brzo iz goropadnih snaha ili kćeri,postati nezaželjene,omražene svekrve ili punice...i što onda,jel čemo još uvijek dijeliti isto mišljenje???

  • gucica 17.02.2010.

    Zašto bi ih mrzila?!Ali moram priznati da ne bi ni ja živjela sa muževom mamom i sestrom,a kamoli ona koja ima para za 10 kuča,pa nek Tom kupi mamici i sekici kučicu i gorovo!Koji papak!

  • Opaka Salpa 17.02.2010.

    A žena samo oće imati svoj mir u svojoj kući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare