To je to što me zanima!

Katie Holmes: Suri odgajam sama i ne žalim zbog razvoda

Nakon glasina da Tom nije vidio svoju kćer više od dvije godine, Katie se oglasila i tvrdi da je sretna kao samohrana majka i da se trudi pružiti Suri štogod joj treba
Vidi originalni članak

Ne žalim za svojim brakom, ali ni za razvodom. Iz svega sam nešto naučila i danas sam sretna, rekla je glumica Katie Holmes (36). 

Prije devet godina udala se za glumca Toma Cruisea (53), a rastali su se prije tri godine. Katie od tada sama odgaja njihovu devetogodišnju kćer Suri, koju Tom ne viđa.

- Majčinstvo me je potpuno promijenilo. Želim biti uzor svojoj kćeri i to me tjera da naporno radim i priuštim joj sve što joj treba - rekla je Katie. O svojem braku s Cruiseom, koji je navodno prekinula jer ju je on tjerao u kontroverznu religiju scijentologiju, nije htjela pričati, kao ni komentirati informacije da njezin bivši nije vidio Suri već gotovo dvije godine. Katie s kćeri živi u New Yorku i kaže da se trudi živjeti normalno.

- Vozim se podzemnom željeznicom i taksijima, a Suri i ja često šećemo gradom. Normalna sam mama s pomalo nenormalnim poslom - rekla je Katie. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • KRUGER07 02.12.2015.

    Ne podnašam tog malog kepca Toma,metar i žilet a glumi velikog frajera

  • gabriella_1 02.12.2015.

    Uvjerena sam ipak da je njoj puno lakše kao samohranoj majci nego onima na minimalcu.

  • Iskrena mala 02.12.2015.

    Bitno je svome djetetu pružiti ljubav, pažnju, vrijeme i izvesti ga na pravi put a ne naslikavati se sa djetetom okolo i onda si super majka ( kao neke "poznate" ). Bravo Katie, nikad mi nisi bila nešto posebno draga ali svaka čast što si se uspjela oteti lošem životu i što se brineš i boriš za svoje dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare