To je to što me zanima!

Katie Price je uhićena: Vozila je pijana i parkirala se u grmlje

Britanka Katie je u veljači vozila 96 kilometara na sat tamo gdje je ograničenje 80. Uzeli su joj vozačku dozvolu na šest mjeseci i tek ju je nedavno dobila nazad...
Vidi originalni članak

Britansku starletu i reality zvijezdu Katie Price (40) uhitila je policija zbog sumnje da je vozila pod utjecajem alkohola nakon što se jutros zabila u grmlje. Katie je išla na rođendansku zabavu svog bivšeg dečka Krisa Boysona (30) s kojim je prekinula prošlog mjeseca, ali i dalje zajedno idu po zabavama. 

Policajci su pronašli Katien oštećeni ružičasti Range Rover u jugoistočnom dijelu Londona. 

- Otprilike u dva sata ujutro, britanski su policajci naišli na oštećeni automobil na ivičnjaku u Woolwichu - rekao je glasnogovornik policije te nastavio: 

- Žena koja je bila u autu je odvedena u policijsku postaju u Londonu gdje će i ostati. 

Katie je u veljači vozila 96 kilometara na sat tamo gdje je ograničenje 80. Uzeli su joj vozačku dozvolu na šest mjeseci i tek ju je nedavno dobila nazad. Dok je bila bez dozvole, oslanjala se, kako kaže, na obitelj i prijatelje koji su ju morali voziti. 

Dva tjedna prije nego će joj vratiti vozačku dozvolu, policija ju je uhvatila kako vozi bez nje. Kako kaže, sjela je za volan jer je hitno morala odvesti svog sina Harveyja (16) u bolnicu. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miha-m 10.10.2018.

    Ja bih je stalno vozio.

  • _l_ 10.10.2018.

    oštećeni automobil na ivičnjaku u Woolwičnjaku

  • oprezni10 10.10.2018.

    Kod nas bi joj spustili 10 km/h, a za ovih 6 km/h bi joj progledali kroz prste. Znači nebi bilo niti novčane kazne, a kamoli oduzimanje vozačke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare