To je to što me zanima!

Katie Price molila Petera Andrea da ju primi natrag?

Jordan je bivšem suprugu u porukama napisala kako ga još voli i da joj je život s njim bajka. Molila ga je da ju primi natrag i da sve bude kao prije
Vidi originalni članak

Iako je odmah nakon što su se odlučili razvesti Jordan (31) nastupila kao da ju baš briga za sve, izgleda da nije bilo tako. Pričala je kako nije ni suzu pustila, a navodno je prije dva tjedna molila Petera Andrea (36) da ju primi natrag. U SMS-u mu je napisala kako ga još voli i da je on njena 'bajka', prenosi britanski Daily Mail. Peter joj uopće nije odgovorio na poruku i onda je ona otišla van piti s novim ljubavnikom Alexom Reidom (34).
- Pete, ti si bio moja bajka. Još uvijek te volim, daj nam još jednu šansu. Zašto ne može biti kao što je bilo, ti, ja, J, P, i H? - navodno je pisalo u porukama, a inicijali se odnose na djecu, Juniora (4), Princess (2) i Harveyja (7), kojeg je Jordan dobila u vezi s nogometašem Dwightom Yorkeom. Peter je jako ljut na bivšu suprugu zbog laži koje je o njemu širila nakon razlaza. Par se nedavno rastao u procesu koji je bio gotov za 42 sekunde.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Univerzum 12.09.2009.

    ovu žensku bi trebalo poslati američkim vojnicima da ju guze tamo po bazama da bar nešto dobro od nje bude.

  • numero uno 12.09.2009.

    ženska je \"dno dna\" bog zna kaj je vidio u njoj upočetku.

  • dusansk 12.09.2009.

    jooooooooooj, hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare