To je to što me zanima!

Katie se ne odvaja od njih: Ne dirajte mi moje drage čizmice

Stilisti su gležnjače koje Katie Holmes stalno nosi otkad ih je kupila 2011. godine proglasili njezinom najružnijom obućom. Misle da bi trebala više paziti na imidž
Vidi originalni članak

Niske čizmice od brušene kože modne kuće Isabel Marant stoje oko 2800 kuna. Katie Holmes (34) nosi ih ljeti i zimi, po kiši i snijegu. Kupila ih je početkom 2011. Tada je još bila u braku s Tomom Cruiseom (50). Glumcu je smetalo što je Katie pet centimetara viša od njega. Zahtijevao je da stalno nosi balerinke, ali Katie je to odbila. Kako bi mu udovoljila, nabavila je bež gležnjače s niskom petom. Kombinirala ih je s trapericama, tajicama, haljinama, čipkastim suknjama i vrućim hlačicama. U njima je išla na probe u kazalište, kupovinu, izlete s kćeri Suri (6) i intervjue. Katie je nabavila i sličan par u tamnosmeđoj boji.

- Nemoguće ju je vidjeti u nečem drugom.Možda i spava u njima. Ne sumnjamo da su joj jako udobne, ali žena poput nje, koja je stalno pod povećalom javnosti, trebala bi više paziti na imidž - komentirali su modni kritičari.

O Kateinu izgledu brine se prijateljica stilistica Jeanne Yang. Iako joj je stalno na raspolaganju, Katie je zove samo kad ide na crveni tepih.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • WOMANIZER 26.01.2013.

    aha, znači zbog fotografa i onih koji nemaju zanimanje pa se prozivaju tumačima obleke, iliti stilistima, bi svaki dan trebala imati nove stvari, a staru robu i obuču bacati???

  • melee 24.01.2013.

    Žena se oblači normalno, izgleda sasvim normalno i deluje mi da je i kao majka sasvim normalna i prosečna.Ne troši hiljade dolara na bezbroj odevnih predmeta koje nosi jednom u životu kao većina njenih kolega kolko mi se čini troši na pametne stvari kao što je njeno dete, školovanje deteta itd.Što se tiče nogu ne deluje mi da ima krive noge a pogotovo ne debele, jednostavno su slike napravljene u katastrofa pozama i pokretu kao što to znaju paparaci da rade da bi imali ekskluzivne ružne slike.

  • EXCEL SHU_KU 24.01.2013.

    sto se tice Kate nema stila uopce ...ali opet to je Amerika a tamo nitko nema stila :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare