To je to što me zanima!

Katy Perry i Orlando Bloom su dobili curicu, nazvali je Daisy

Katy je ovo prvo dijete, dok Orlando ima sina Flynna iz braka s modelom Mirandom Kerr. Pjevačica i glumac namjeravali su se vjenčati u Japanu, ali su ceremoniju odgodili zbog pandemije korona virusa
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Katy Perry (35) i njezin partner, glumac Orlando Bloom (43) dobili su svoje prvo dijete, piše Mirror. U obitelj im je stigla djevojčica, koju su nazvali Daisy Dove Bloom

POGLEDAJTE VIDEO: Katy Perry bez dlake na jeziku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijest je prvu saznala organizacija UN-a UNICEF, u kojoj Katy i Orlando služe kao ambasadori dobre volje.

- Lebdimo od ljubavi i čuda nakon dolaska naše zdrave djevojčice - piše u izjavi para uz crno-bijelu fotografiju Daisyne ruke. 

Katy je imala miran porođaj, a par ne krije koliko su sretni jer je sve proteklo u najboljem redu. 

PRIBLIŽAVA SE TERMIN Perry pozirala u kratkom topu: 'Nikad nisam previše trudna...'

- Zajednice diljem svijeta još uvijek nemaju pristup punoj medicinskoj njezi i zato svakih jedanaest sekundi jedna majka ili novorođenče na svijetu umire tijekom porođaja, iz razloga koji bi se mogli spriječiti. Zbog koronakrize, životi novorođenčadi su u još većoj opasnosti zbog otežanog pristupa čistoj vodi, sapunu, cjepivima i lijekovima koji sprječavaju bolesti. Nama, kao roditeljima tek rođene bebe, to slama srce i suosjećamo sa svim roditeljima koje muče takvi problemi - napisao je par na stranici UNICEF-a. 

Katy je ovo prvo dijete, dok Orlando ima sina Flynna (9) iz braka s modelom Mirandom Kerr (37). Pjevačica i glumac namjeravali su se vjenčati u Japanu, ali su ceremoniju odgodili zbog pandemije korona virusa. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.08.2020.

    On mi je puno zgodniji muskarac od nje

  • Evo me! 27.08.2020.

    Kojom to prepotopnom tehnologijom su joj rađene ljuskice ako je par dana morala biti sa izbrušenim zubima? Ja sam još prije deset godina stavila ljuskice u jedno jutro sa Cad-Cam tehnologijom, sve gotovo od osam do podne. I nakon deset godina rad izgleda savršeno, uopće se ne vidi da su zubi umjetni.

  • Čeljo Brtika 27.08.2020.

    Bar je nisu nazvali John ili tako nešto, to je danas popularno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare