To je to što me zanima!

Katy Perry slavila legaliziranje gay vjenčanja u New Yorku

Pjevačica je sudjelovala na Gay Prideu u New Yorku u kojem je od 24. lipnja dopušteno sklapanje istospolnih brakova. Pozirala je sa zastavicom duginih boja
Vidi originalni članak

Katy Perry (26), koja se trenutačno nalazi na svojoj kalifornijskoj turneji, sudjelovala je na najvećem dosad Gay Prideu u New Yorku. Pjevačica je na svom Twitteru objavila fotografiju na kojoj pozira okružena svojim plesačima sa šeširom na glavi i kratkim hlačicama dok u ruci drži zastavicu s duginim bojama. Katy se u povorci pridružila i 'Wonder Woman' glumica Lynda Carter (59). Ovogodišnja parada u New Yorku posebno će se pamtiti jer je od 24. lipnja legalizirano sklapanje istospolnih brakova. Slavne osobe diljem svijeta sudjelovale su na povorkama ponosa. Lady GaGa je nastupila u Rimu na Euro Pride festivalu dok je u San Franciscu slavila pjevačica Aubrey O'Day (27).  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vedii888 18.05.2012.

    Amerika je leglo side pa to i ne čudi .

  • user_54265 28.06.2011.

    OK .. Bravo za Katy .. Ali neznam zasto se ona uvijek sjeti nesto podrzati kada se vec pola scene zauzme za to .. Nakon Madonne, Cyndi Lauper, Lady Gage ..

  • zippysnake 28.06.2011.

    Bravo Katy!! Zakaj se nijedna nasa pevaljka ne zauzme za PRIDE i da svoj glas za sexualne slobode svih smjerova!! Bas je dosadna i zatucana ta Balkanska Hrvatska!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare