To je to što me zanima!

Katy šokirala outfitom: Postala sredstvo za dezinfekciju ruku...

Samo se želim pobrinuti da 'Američki idol' bude siguran koliko god je to moguće, rekla je voditelju Ryanu Seacrestu te dodala kako je tjednima sanjala o tom stajlingu
Vidi originalni članak

Katy Perry (35) poznata je po bizarnim outfitima, no ovaj put uspjela je nadmašiti samu sebe. Pjevačica je odjenula ni više ni manje, nego sredstvo za dezinfekciju ruku.

Ovaj urnebesni stajling odabrala je za snimanje prve kućne emisije 'Američkog idola', u kojem je Perry članica žirija. 

- Samo se želim pobrinuti da 'Američki idol' bude siguran koliko god je to moguće - poručila je voditelju Ryanu Seacrestu (45).

- Sanjala sam o ovom outfitu tri tjedna i uspjela sam ga napraviti - rekla je pjevačica na Facebooku u javljanju uživo prije emisije.

OSTVARILA JOJ SE ŽELJA Katy Perry otkrila spol prvog djeteta koje čeka s Bloomom

Inače, Katy je nedavno potvrdila kako sa zaručnikom i glumcem Orlandom Bloomom (43) čeka prvo dijete. Zatim je na Instagramu na zanimljiv način otkrila spol bebe.

- Curica je - napisala je uz fotografiju na kojoj njezin zaručnik pozira prekriven ružičastim šlagom po licu.

Katy i Bloom su ove godine planirali imati svadbu u Japanu, ali zbog  korona virusa navodno će je odgoditi. Nisu sigurni dokad će pandemija potrajati, a ne žele da im prijatelji i obitelj budu u opasnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ..D a r k w o o d.. 27.04.2020.

    Sve ove svjetski planetarne popularne zvijezde, skoro sve, njih 90% je povezano sa masonerijom a to=OKULTIZAM=pranje mozga masama, oni su svjesni snage utjecaja na ljude kojima su uzor a pošto 99% ovčica ima u nekoj branši neki uzor to onda znači da svi oni na nekog utječu a vidimo da je to uvijek a način kako politika i mainstream diktiraju, dakle 99% njih staje uvijek uz mainstream i politiku, znamo tko su i šta su političari pa sami zakljućite zašto ih u stopu prate? Oni su NJIHOVI PROMOTORI, promotori, širitelji političkih agendi u zamjenu za bogatstvo i slavu.

  • MateCro 27.04.2020.

    I ja sam imao slican kostim, samo što mi je šprica bila dolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare