To je to što me zanima!

'Kauboji': Hit komedija koja će vas rasplakati, ali od smijeha

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako je izvorni kazališni predložak dobrim djelom mjuzikl, glazba je izuzetno važna i u ovom filmu. Razvija se tu i ljubav, padne i pokoja suza. Glumci će vas oduševiti
Vidi originalni članak

Film ‘Kauboji’, adaptacija je kazališne predstave koju je vidjelo čak 120.000 ljudi.

Tijekom rada na predstavi protagonisti razvijaju životne priče i pri tome neminovno utječu jedni na druge. Razvija se tu i ljubav, padne i pokoja suza, no za razliku od većine domaćih filmova, ovo je komedija uz koju ćete plakati - ali od smijeha.

Sama priča bila bi vjerojatno uobičajena da kazališna družina nije sazdana od antijunaka koji su izgubljeni u vremenu i prostoru. Kako je izvorni kazališni predložak dobrim djelom mjuzikl, glazba je izuzetno važna i u ovom filmu. A glumci će vas sigurno oduševiti izvedbama.

 Ovu fenomenalnu komediju na DVD-u potražite na kioscima i na mondo.hr za 49,90 kn. DVD donosi i uvijek zabavne greške sa snimanja, poput nekontroliranog smijeha, zaboravljanje teksta i smiješnih pokušaja improvizacije. U DVD-u se također nalazi making-of video u trajanju od 20 min.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • triangle 26.03.2014.

    Predstava je odlična što se tiče zamisli,realizacije,glume,svega,ali definitivno nije smiješna,ja ne znam kaj je tu smiješno.Ako se hoćete nasmijati definitvno Spektakluk

  • p4nT 26.03.2014.

    Eh film je super, ali gledao sam u teatru EXIT, pa to je nešto fenomenalno , tko ima prilike neka svakako ide pogleda predstavu jer je vrh ! ! ! Najbolja predstava koju sam ikad pogledao.

  • Chrome 26.03.2014.

    Gledao u kinu, film je odličan, u zadnje vrijeme hrvatski filmovi su sve bolji i bolji. Već 2 mjeseca skoro svakodnevno tražim po internetu kad će izać da opet pogledam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare