To je to što me zanima!

Kawasaki 3P oduševio publiku drive-in koncertom u Zagrebu

Nastupili su su i plesna Discohernia te ABOP. Ovo je bila idealna prilika za sve željne zabave da se napokon prepuste glazbi na otvorenom, kao što su to činili ranije
Vidi originalni članak

Legendarni Kawasaki 3P 'zapalio' je atmosferu na parkiralištu Zračne luke Zagreb. Bend je nastupio na drive-in glazbenom festivalu Picnic Galactic. 

Uz poštivanje svih pravila i ograničenja zbog pandemije korona virusa, uvijek energični momci oduševili su publiku najvećim hitovima pa pozitivne atmosfere i ludovanja nije nedostajalo.

- Dva mjeseca čamljenja u kući je napokon gotovo! Prve probe su odrađene, pravi melem za dušu i tijelo. Kawasaki je spreman za svoj i vaš prvi 'drive-in' koncert! Mi sviramo, vi trubite, blicate i palite brisače! - poručili su prije koncerta, javlja Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO U Rijeci bio prvi koncert nakon karantene: Pjevala i Negovetić

Ovo je bila idealna prilika za sve željne zabave da se napokon prepuste glazbi na otvorenom kao što su to činili ranije.

Uz Kawasaki 3P, nastupili su su i plesna Discohernia te ABOP. Sav ostvareni prihod od prodaje ulaznica donira se u humanitarne svrhe Crvenog križa Velike Gorice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 30.05.2020.

    A

Komentiraj...
Vidi sve komentare