To je to što me zanima!

Kćer Mel B prijavila oca da ju zlostavljao, pozvana i policija

Djevojčica je bila neko vrijeme kod oca. Kada je htjela napustiti kuću i otići k majci, on je nije pustio. Zgrabio ju je za ramena. Cijeli slučaj morala je riješiti policija
Vidi originalni članak

Phoenix Chi, 12-godišnja kćer Mel B (36), optužila je bivšeg muža pjevačice i svog oca za zlostavljanje. 

Riječ je o Jimmyju Gulzaru od kojeg se Mel B rastala 2000. godine, a u braku su proveli dvije godine. Pjevačica je dobila skrbništvo nad kćeri, a on ju je mogao posjećivati četiri puta mjesečno. Problem je nastao posljednji put kad mu je kćerka došla u posjetu. Jimmy nije dopustio Phoenix da izlazi iz kuće dok je kod njega. Došla je čak i policija kako bi uspostavili red.

- Pred kućom su bili nekoliko sati. Djevojčica je kuću napustila vidno uzrujana tek nakon što je policija nagovorila Jimmyja da djevojčicu pošalje van. U postaji je odmah napisan cijeli izvještaj - rekao je izvor upoznat sa situacijom. 

U izvještaju piše da je djevojčica bila kod oca neko vrijeme. Kad se htjela vratiti majci on joj to nije dopustio pa ju je zgrabio za ruku. Mel B još nije komentirala cijelu situaciju. Pjevačica je u braku s Stephanom Belafonteom. Imaju troje djece. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lady snake 01.11.2011.

    ma daj molim te,umišljeni klinci,generacije su sve gore i gore :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare