To je to što me zanima!

Kćeri više ne pričaju s Demi: Ne podnose njezine izlaske

Otkako je Bruce dobio dijete sa suprugom Emmom, Demi ne prestaje s izlascima, tvrdi izvor te dodaje da bi djevojke voljele da Demi više bude kod kuće s njima
Vidi originalni članak

Rumer (24), Scout (21) i Tallulah (18) prekinule su svaki kontakt sa svojom majkom jer ne mogu podnijeti njezino stalno tulumarenje. Kćeri koje je Demi Moore (50) dobila s Bruceom Willisom (57) navodno su skroz umorne od njezinog čudnog ponašanja. Problemi su počeli otkad se Demi prošle godine razišla od supruga Ashtona Kutchera (34). 

- Rumer je prva odlučila da će prestati komunicirati s majkom. Otkako je Bruce dobio dijete sa suprugom Emmom, Demi ne prestaje s izlascima. Bruce se sad maknuo od reflektora, a kćeri su zbog toga presretne - tvrdi izvor te dodaje kako djevojke misle da bi Demi trebala više boraviti kod kuće i ponašati se kao majka.

Kad se vratila s odvikavanja, Demi je prestala s tulumima, a nedavno je opet počela pohoditi svaku zabavu. Nedavno je poslije samo nekoliko tjedana veze prekinula s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom (26). Rumer je to jako pogodilo jer je riječ o njezinom prijatelju. Na nedavnoj zabavi u Miamiju Demi je plesala kao da nije svjesna kamera oko sebe. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • asicpasic 17.12.2012.

    Zao mi je zene ipak podigla je te djevojke i nebi joj trebale okretat leda vec pomoci da lakse prebrodi Kucera jer ga je ocito i previse voljela...

  • ftpmget 17.12.2012.

    Biti ce ok dok zdravlje bude na visini...onda pocinju problemi, koje ponekad ni novac ne rijesava...

  • WOMANIZER 16.12.2012.

    bože kak je oglodana na prvoj slici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare