To je to što me zanima!

Kćeri želi dati haljinu koju je nosila na prvi spoj s Davidom

Imala sam malu smeđu haljinu od brušene kože kad smo David i ja bili na prvom spoju. Voljela bih da moja kći jednog dana nosi tu haljinu, kaže Victoria Beckham
Vidi originalni članak

Haljinu koju je imala na sebi na prvom spoju s Davidom Beckhamom (39) i dan danas čuva. Victoria Beckham (40) svake godine daruje odjeću i obuću koju više neće nositi, no tu haljinicu želi zauvijek zadržati u obitelji. 

- Imala sam malu smeđu haljinu od brušene kože kad smo David i ja bili na prvom spoju. Voljela bih da moja kći jednog dana nosi tu haljinu i zato je neću nikome dati, već ću je čuvati dok Harper ne odraste - ispričala je Posh za časopis Stylist. 

Trogodišnja Harper već je sada modna ikona, a ako jednog dana odjene haljinicu koja je prije 17 godina njenoj majci, kako sama Victoria kaže, promijenila život, sigurno će postati još zanimljivija modnim znalcima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lilyan 03.10.2014.

    a djetetu od tri godine je životno bitno da li mu joj je mama obukla odjeću s markom ili ne. To je primarno za njeno duševno zdravlje pa se eto brižna majka trudi da dijete ne bude zakinuto za neki od modnih trendova... ili je možda dadilja oblači?

  • medeki 02.10.2014.

    može to mala već sad obuć!!

  • vanessa 911 02.10.2014.

    hmm..pa haljina bas i nije nesto. ja ju ne bi obukla za prvi spoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare