To je to što me zanima!

Kći (21) pjevača utopila se na noćnom kupanju: 'To je najveća bol koju čovjek može osjetiti...'

Prema pisanju Daily Maila, 21-godišnjakinja je u ranojutarnjim satima ušla u ocean, u kojem su bili visoki i snažni valovi. Njezina su prijatelja izvukli iz mora, ali Maria je nestala. Nisu je mogli pronaći do idućeg jutra
Vidi originalni članak

Kći meksičkog pjevača Luisa Angela 'El Flaca' (36), Maria Fernanda Robles (21), utopila se tijekom noćnog kupanja na kojem je bila s prijateljima, piše Daily Mail. Tužnu vijest potvrdio je njezin otac.

JELA SAMO VOĆE I KLICE Veganska influencerica iz Rusije (39) umrla od gladi, nije pila ni vodu: 'Izgledala je zastrašujuće'

- Moram objaviti vijest o odlasku moje kćeri Marije Fernande. To je najveća bol koju čovjek može osjetiti. Cijenim sve poruke podrške i ljubavi koje sam dobio. Preklinjem vas za razumijevanje ove boli koju osjećam i cijenim vašu empatiju - poručio je Luis, koji je Mariju posvojio.

Prema pisanju Daily Maila, 21-godišnjakinja je u ranojutarnjim satima ušla u ocean, u kojem su bili visoki i snažni valovi. Njezina su prijatelja izvukli iz mora, ali Maria je nestala. Nitko ju nije mogao pronaći, sve do sljedećeg jutra kada se njezino tijelo pojavilo na plaži.

BAŠ LUDO 'Moja sestra će bebu nazvati po bakteriji. Umrla sam od smijeha kad sam čula, a ona se naljutila'

U službenom medicinskom izvještaju stoji kako je u krvi imala alkohola te da je preminula od posljedica utapanja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare