To je to što me zanima!

Kćeri Carrie Fisher mamin i bakin novac, kuće te buldog

Glumica Billie Lourd, kći Carrie Fisher, izgubila je majku i baku u samo dva dana. Kolege i prijatelji šalju joj poruke podrške te mole medije za privatnost u teškim trenucima
Vidi originalni članak

Billie Lourd (24), kći nedavno preminule glumice Carrie Fisher, od majke će naslijediti 80 milijuna kuna i tri nekretnine. Dan nakon smrti Carrie Fisher od moždanog udara umrla je i njezina majka, holivudska legenda Debbie Reynolds.

Lourd će dobiti i polovicu bakine ostavštine od 400 milijuna kuna. Najvažnije joj je, kaže, da preuzme brigu o majčinu obožavanom francuskom buldogu Garyju.

Billie, koja se također bavi glumom, prije majčine smrti dala je intervjuu za Teen Vogue u kojem je istaknula koliko je zahvalna na majčinom odgoju. 

- Uvijek mi je govorila da budem iskrena, dobra i samouvjerena. Odgojila me tako da vidim da su muškarci i žene jednaki. Odgojila me bez roda, pa me zato i nazvala Billie. Nije stvar u tome da budem snažna žena, nego snažna osoba - ispričala je Carriena kći, koja je imala i malu ulogu u filmu 'Zvjezdani ratovi: Sila se budi'. 

Lourd glumi i u seriji 'Scream Queens', a njene kolege iz serije su je nakon smrti majke i bake, obasuli dirljivim porukama te joj poručili da su uvijek uz nju. 

- Billie je jedna od najsnažnijih i najhrabrijih osoba koje sam ikad upoznao, sretan sam što te poznam - napisao joj je Taylor Lautner, dok je Jamie Lee Curtis zamolila medije da joj daju prostora u ovo teško vrijeme. 

- Ne postoje riječima kojima bi izrazila tugu. Sada samo želim da Billie okružimo ljubavlju, snagom i podrškom. Molim medije da joj daju prostora, molim vas - napisala je Curtis na Twitteru. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cassini 31.12.2016.

    pa šta - imaće dve ceremonije za cijenu jedne.... a i ne brinem se za malu - ima love i nema briga

  • psilaju 31.12.2016.

    Neće se ona izgubiti. Nije beba. Već je zacrtan njen životni put. Gdje su tragedije kad djeca ostanu bez roditelja i bez kune, prepuštena raznim skrbnicima i centru za s.r.

  • frenky___ 31.12.2016.

    Zašto uopće brinete o tome tko će naslijedit novac i ostalo, kako kod G. Michaela tako sad i ovo i još o svakom poznatom tko umre. Vodite brigu tko će naslijedit njihov novac umjesto da vodite brigu o ljudima u HR koje se svakodnevno tlači . Pišite o tome kako posluje Todorić i ostala banda,razotkrijte njihove malverzacije ...jebli vas oni

Komentiraj...
Vidi sve komentare