To je to što me zanima!

Kći dobrog tajkuna ne odustaje 'Izgubila sam više od 25 kila'

Lucija, bivša natjecateljica showa 'Život na vagi', četiri puta tjedno odlazi u teretanu, tri puta tjedno ide na plivanje, a svakodnevno hoda po desetak kilometara
Vidi originalni članak

Evo napokon i te slike. Sretna sam što sam stigla do ovdje. Imala sam već ove kile, a najmanje što se sjećam bilo je 95 kilograma, napisala je Lucija Šarić (23).

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' pohvalila se fotografijom na kojoj je 25 kila lakša. Kaže da je prije imala 125 kilograma. Dodala je kako joj je novi cilj imati barem 94 kile i istesati liniju.

- Veselim se tom danu i borit ću se za tu brojku. Poslije nje gradimo planove za dalje - kaže kći 'dobrog tajkuna iz Sesveta' Marijana Šarića.

Nakon što je izašla iz showa, zaključila je kako se ondje nije trudila ni pet posto koliko se sad trudi na treninzima s privatnim trenerom. Četiri puta na tjedan je u teretani, tri puta tjedno ide na plivanje, a svakodnevno hoda po desetak kilometara.

Zagrepčanka je prije tri godine snimila pjesmu 'Zagrizi ritam' u suradnji s frontmenom ET-ja Adonisom Ćulibrkom Boytronicom (47) s kojim se probila na glazbenu scenu. Singl ima oko 36.000 pregleda i mnoštvo komentara.

- Imaš odličan glas. Loše komentare zanemari jer to ti mogu napisati samo ljubomorne budale. Samo ti pjevaj - neki su od komentara. Šarić je 2014. pjevala u emisiji 'Lijepom našom' s Tamburašima za dušu u gradskoj sportskoj dvorani u Novalji.

Tad je dobila pohvale da ju je lijepo čuti kako pjeva drugi žanr glazbe.

- Spremam još pjesama, a najviše se pronalazim u pop žanru i općenito modernijoj glazbi. Samo sam se sad prvo fokusirala na svoj izgled i gubitak kila. Želim biti zgodna cura, a ne samo slatka bucka - zaključuje Lucija.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • VIM_2 20.12.2017.

    Postoji jedna njezina plava prezimenjakinja iste kilaze, fotoshopira slike na fejsu da izgleda 30kg mrsavije. :D

  • 19.12.2017.

    Mesnata ljepotica

  • mateja4 19.12.2017.

    "gospodin" Šarić nije nikakv tajkun već najobičniji propalica koji je raspičkao sve novce i ostao bez samsunga i h20a jer je kupovao ferarije sinu koji ih je samo razbijao. a Ova tu nije nikakva posebna gospođica da bi se o njoj pisalo više nego o pobjedniku života na vagi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare