To je to što me zanima!

Kći je Katy pokazala srednji prst na ultrazvuku: 'Na tebe je'

Pjevačica je nedavno ispričala kako joj u posljednje vrijeme hormoni divljaju. Ima dobrih dana, a ima i onih kada se rasplače na običnu sitnicu. Kaže kako je njeno 'sigurno mjesto' automobil...
Vidi originalni članak

Pjevačica Katy Perry (35) išla je kod liječnika provjeriti kako napreduje njezina trudnoća. S brojnim obožavateljima podijelila je video ultrazvuka, koji je nasmijao mnoge. Naime, dijete se micalo i u jednom trenutku pokazalo je srednji prst.

- Kad ti nerođena kćer pokaže srednji prst iz maternice, znaš da si spreman za to - napisala je Katy. 

Mnogi njezini pratitelji komentirali su kako djevojčica već sad genijalna, a pjevačica Rita Ora (29) uputila je Katy komentar.

- Na mamu je - napisala joj je. 

Njezin suprug, glumac Orlando Bloom (43) iznenadio ju je za Majčin dan. Katy ga je snimila kako u rukama drži veliki buket koji je pripremio specijalno za nju. 

- Gdje si uzeo to? Iz dvorišta? Složio si ih za mene? - upitala je Katy supruga. On joj je odgovorio kako ih je birao cijelo jutro.

- Lijepo, zar ne? Nisam buket do kraja završio jer si me 'ulovila' - rekao joj je. 

Pjevačica je nedavno ispričala kako joj u posljednje vrijeme hormoni divljaju. 

- Ima dobrih dana, a ima i teških dana kad pogledam u svoje nožne prste i počnem plakati ili zaplačem dok radim nešto potpuno banalno. Mislim da je to uglavnom zbog hormona te da nisam naviknuta na to da sam zatvorena u ograničenom prostoru s velikim brojem ljudi. Ja volim biti izvan kuće - rekla je Katy. Kaže kako je njeno 'sigurno mjesto' automobil, u koji odlazi kada želi biti sama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 12.05.2020.

    Možda na kraju ispadne da nije kćer nego sin, a srednji prst i nije prst

  • 12.05.2020.

    To joj je indikacija kakvo ce joj djete biti kad odraste.Sva djeca kad tad odkantaju svoje roditelje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare