To je to što me zanima!

Kći Kate Winslet ukrala pažnju na crvenom tepihu u Londonu, fanovi: 'Pa lijepa je na mamu!'

Haljina koju je odabrala silno podsjećala na onu koju je Kate nosila na dodjeli BAFTA 2016., kada je dobila nagradu za ulogu Joanne Hoffman u biografskom filmu 'Steve Jobs'
Vidi originalni članak

Mia Threapleton (22), najstarija kći britanske glumice Kate Winslet (47), privukla je pažnju na crvenom tepihu u Londonu na zabavi koju je organizirao Vanity Fair uoči dodjele nagrada BAFTA.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mia, koja veoma sliči svojoj majci, je za prigodu odjenula usku crnu haljinu s jednim rukavom, a uparila ju je sa crnom torbicom i štiklama u istom tonu.

Haljina koju je odabrala silno podsjećala na onu koju je Kate nosila na dodjeli BAFTA 2016., kada je dobila nagradu za ulogu Joanne Hoffman u biografskom filmu 'Steve Jobs'.

Threapleton je sama prošetala crvenim tepihom, a majka Kate, s kojom je glumila u TV drami 'I am Ruth', nije bila na zabavi. Winslet u seriji glumi zabrinutu majku Ruth koja pokušava pomoći svojoj kćeri tinejdžerici Freyi (Mia) da se izbori s pritiscima društvenih mreža, koji negativno utječu na njeno mentalno zdravlje.

I obožavatelji su bili zatečeni prizorom.

- Ajme, pa ona je lijepa na mamu - komentirali su.

TV drama je emitirana u prosincu, a gledatelji su pohvalili majku i kćer za njihove 'snažne' izvedbe u seriji i opisali su je kao važan prikaz mentalnog zdravlja i društvenih medija.

Govoreći o radu s Mijom, Kate je nedavno priznala da ju je oduševila kćerina hrabrost na setu.

- U nekim bi me trenucima pogledala i rekla: 'Začepi, mama, pusti mene!' Bilo je stvarno nevjerojatno raditi s njom. Mislim da ova mlada generacija glumaca puno obećava. Moram reći da postoji naturalizam u njihovoj glumi i jednostavno su hrabriji - zaključila je Kate.

MNOŠTVO REAKCIJA NA TWITTERU Obožavatelji zbunjeni novim posterom Titanica: 'Što je ovo? Zašto Rose ima dvije frizure?'

To je bio prvi projekt na kojem je Winslet radila s Miom koju je dobila u braku s bivšim suprugom, filmskim redateljem Jimom Threapletonom (50). 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zvzmir 04.02.2023.

    Kata je u njenim godinama bila avion za nju.

  • 🦋reti 🦋 04.02.2023.

    Geni su čudo, neizbrisiv pečat.

  • japanokinezjapano 04.02.2023.

    Ništa vrijedno spomena, da su potrošile 10 puta više novaca kako bi dobro izgledale, opet bi bile ništa. Mama krupne kosti, jaka, faca ko Radojka Šverko, a kći ispod svakog prosjeka kad govorimo o tome da je nekoga zadivila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare