To je to što me zanima!

Kći Lennyja Kravitza pokazala savršenu figuru u mini badiću

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom s plaže u zaljevu Byron u Australji gdje se opuštala dan prije nego je pjevala na koncertu kolegice M. Cyrus
Vidi originalni članak

Zoe Kravitz (25) sa svojim je bendom Lolawolf bila predgrupa Miley Cyrus (21) na koncertu u Australiji. Kći Lennyja Kravitza (50) zato je iskoristila dan prije nastupa i uživala na plaži u zaljevu Byron. Na društvenim mrežama pohvalila se 'fotkom' s plaže na kojoj pozira u minijaturnom zlatnom badiću koji savršeno ističe njezinu vitku figuru. Objavila je fotografiju na kojoj uživa u čaši hladnog pića dok sjedi na ogradi u bijeloj haljini, a napisala je i da joj se sviđa u zaljevu koji je poznat po predivnim plažama.

Osim glazbenog talenta Zoe je od tate naslijedila i 'opasno' dobar izgled pa već ima obožavatelje i obožavateljice diljem svijeta koje su ove fotografije razveselile.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • veruda_1 16.10.2014.

    Ova je na nekoj tezoj kemikaliji.

  • black_cat 16.10.2014.

    bome meni je zgodan i tata..još da je koji cm viši, hm, di bi mu bio kraj...;)

  • mjato 16.10.2014.

    eno na, svaki dan slike "savršene" dice poznatih u kupaćim kostimima. čime su zaslužili pažnju osim šta su nečija dica? biće seve, stanija, nives od juče nisu napravile ni jednu novu sliku sa razlivenim sisama u gro planu pa su dobra i nečija dica da popune stranicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare