To je to što me zanima!

Kći Mije Begović proslavila 30. rođendan: 'Sretan ti, anđele'

Maja Lena godinama je punila medijske stupce iz privatnog života no, prije nekoliko godina preselila se na Korčulu i pritajila. Čini se da joj život uz more godi
Vidi originalni članak

Kći hrvatske glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny proslavila je 30. rođendan. Majka Mia nije ni taj trenutak propustila kako bi pokazala svoju kći na koju je jako ponosna. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan ti rođendan anđele - napisala je glumica ispod fotke na kojoj Maja Lena pozira u seksi ljetnom izdanju.

U čestitkama su se nadovezali i Mijini pratitelji. 

- Sretan rođendan našoj ljepotici. A sretna je i majka s takvom kćeri; Neka je najsretniji ljepotici; Neka joj se sve želje ispune u hrabrom koračanju kroz život - nizali su se komentari. 

ISPOVIJEST MIJE BEGOVIĆ: 'Fale mi Ena i njen osmijeh. Za tragediju sam saznala na cesti, izjurila sam iz auta vrišteći...'

Podsjetimo, kći Mije Begović nije slijedila svoju majku i postala glumačka zvijezda, već se prvo bavila novinarstvom, a sad i turizmom.

Njezin odlazak u turizam nije bio planiran, ali kaže da je zahvalna na radnom iskustvu u novinarstvu, jer joj pomaže na novoj poziciji.

- Spletom životnih okolnosti pružila mi se prilika za rad u turizmu, u kojem radim posljednjih pet godina na poziciji voditelja odnosa s javnošću - opisala je Maja Lena.

Maja Lena godinama je punila medijske stupce iz privatnog života no, prije nekoliko godina preselila se na Korčulu i pritajila. Čini se da joj život uz more godi. 

Na otoku se zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta te sada živi potpuno drugačijim životom. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lunardi1 13.09.2021.

    nije otišla u slavoniju ..u slavoniji nema love a na korčulu stize i droga izmedu noga i jahte ..mozda ćopi koga rusa ...

  • lunardi1 13.09.2021.

    haha ni dana radnog staža ...a mama zagaduje mreznicu od kuda lova za korčula home......hahagha

  • psilajuu 12.09.2021.

    Gdje radi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare