To je to što me zanima!

Kći Mile Kitića bila je glavna atrakcija na partiju na Zrću

Na otvaranju festivala nastupila su brojna imena iz regije poput Bube Corellija, Jale Brata, Nikolije i drugih, a posebno je Elenin nastup rasplamsao brojne obožavatelje
Vidi originalni članak

Šarena ogrlica, narukvica, naušnice i dugi crveni nokti. Pjevačica Elena Kitić, kći srpskog pjevača Mile Kitića () zabavila je u petak navečer publiku na Zrću koje je domaćin "100% Gang" Open Air festivala.

Na otvaranju festivala nastupila su brojna imena iz regije poput Bube Corellija, Jale Brata, Nikolije i drugih, a posebno je Elenin nastup rasplamsao brojne obožavatelje.

FESTIVAL OKUPIO ZVIJEZDE FOTO Pogledajte atmosferu s prve večeri Fusiona u Splitu

Njen outfit se osim nakita sastojao i od prozirnih hlača ukrašenih šljokicama, a gornji od žutog topa sa šarenim motivima.

Večeras posjetitelje Zrća očekuje nastavak spektakla. Dolaze: Rasta, Senidah, Alen Sakić, Klinac, Kali i drugi. Za nedjeljnu posljednju večer festival zatvaraju Cvija, Kukus, Grše, Gazda Paja, Fox i Connect. Osim njih gosti iznenađenja bit će 15 finalista IDJ Showa.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Josipa R 24.07.2022.

    Kitička dolazi od Kitića.

  • zlizelimir@gmail.com 24.07.2022.

    Ma ko su ovi ljudi koji kao nastupaju.....Pa kaj se to sluša?Užasss... Uništili ste Zrće!!

  • pocetnik 24.07.2022.

    oprostite ja sam predugo u svicarskoj pa ne znam jeli to zrce u srbiji ili u bugarskoj...ako je u hrvatskoj ne morate odgovoriti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare