To je to što me zanima!

Kći Ornelle Muti pozirala skroz gola, fotografirao ju je očuh

ŠTO JE PREVIŠE... Glumica Naike Rivelli. baš poput tisuća žena diljem svijeta, redovito objavljuje svoje 'vruće' fotografije, ali čini se da je ovaj put otišla predaleko
Vidi originalni članak

Tko me to slikao? Muškarac kojeg nemam? Žena koju nemam? Prijatelji koji trenutno nisu ovdje? Tko?. stoji u opisu fotografije koju je Naike Rivelli (42) objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj pozira ispred ogledala kao od majke rođena, dok je 'strateška' mjesta prekrila rukama.

Spomenuta 'fotka' nije se pretjerano svidjela njezinom pratiteljima, a pravi kaos nastao je kada je objavila još jednu fotografiju kojom je usput otkrila tko je njezin tajanstveni fotograf.

Naime, na istoj se vidi kako je 'fotograf' njezin očuh Fabrice Kerherve koji je samo gaćama i majici kratkih rukava, dok majka Ornella Muti (60) 'fotka' iz drugog kuta, zavučena ispod stola. Uz tu fotografiju je napisala: ‘Na kraju, stvari su puno jednostavnije nego se čine. Ovo je samo ludo jutro s mamom Ornellom Muti i očuhom Fabriceom Kerherveom, obiteljski trenuci!’.

Njezini pratitelji ostali su šokirani ovakvim obiteljskim druženjem, a njihovo ponašanje nazvali su neprikladnim, a fotografiju tužnom i gnjusnom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Joker123 11.12.2016.

    stvarno pretjerano i bolesno po meni

  • 09.12.2016.

    Hebeno svi izgledaju za svoje godine

  • ritabeluga 09.12.2016.

    bolesno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare