To je to što me zanima!

Kći Suzane Mančić usporedili s Angelinom Jolie: 'Prelijepa je'

Suzana Mančić dvije kćeri ima iz braka s Nebojšom Kunićem, članom nekada popularne grupe 'Sedmorica mladih'. Prije dvije godine udala se za grčkog biznismena Simeona Ocomokosa
Vidi originalni članak

Najpopularnija loto djevojka Jugoslavije Suzana Mančić (64) poznata je po atraktivnom izgledu i stilu, a njezinu ljepotu, kako kažu mnogi, naslijedile su kćeri Teodora i Natalija. I dok je Teodora često prisutna u medijima, mlađa kći Natalija Kunić (25) ne voli se javno eksponirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Studira fotografiju na Akademiji umjetnosti, a bavi se umjetničkim fotografijama, piše Telegraf.rs. Mnogi je po ljepoti uspoređuju s američkom glumicom Angelinom Jolie (45). 

- Kada mi ne kidaju živce, divne su - napisala je svojedobno Suzana Mančić na Instagramu za svoje nasljednice. Kćeri ima iz braka s Nebojšom Kunićem, članom nekada popularne grupe 'Sedmorica mladih'.

Podsjetimo, Suzana se prije dvije godine udala za grčkog biznismena Simeona Ocomokosa. U vezi su prethodno bili 18 godina, a sudbonosno 'da' rekli su u Grčkoj.

- Bila sam dobra djevojka za udaju. Lijepa, vrijedna, kći jedinica. Uvijek sam bila dobra prilika - komentirala je Mančić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Nabreklakožica 21.12.2020.

    Mala je predivna, kakve usne ima...

  • Ironfist 21.12.2020.

    Di su dude?

  • 21.12.2020.

    Ruku na srce,ali kci jako dobro izgleda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare