To je to što me zanima!

Kći Zdravka Čolića u elegantnoj haljini pokazala duboki dekolte: 'Prelijepa na tatu! Savršenstvo'

U posljednje je vrijeme vrlo popularna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje trenutke iz privatnog života, a na svim objavama dobiva komplimente i pohvale pratitelja
Vidi originalni članak

Kći jednog od najpopularnijih pjevača u regiji Zdravka Čolića (70), Una Čolić (19), na društvenim mrežama objavila je fotografiju s proslave Nove godine na kojoj je obukla ženstvenu crvenu haljinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U posljednje je vrijeme vrlo popularna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje trenutke iz privatnog života, a u elegantnoj crvenoj haljini na jedno rame istaknula njezinu figuru i dekolte.

- Koliko ljepote na jednom mjestu - jedan je od komentara ispod objave na kojoj je dobila samo pohvale na izgled.

Una na Instagramu ima preko 30 tisuća pratitelja, a očito joj i godi pozornost na društvenim mrežama jer često se hvali i putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima, a ljubiteljica je i dizajnerske odjeće.

POGLEDAJTE KAKAV LUKSUZ Kći Zdravka Čolića golišavim selfijima otkrila kako izgleda tajanstvena vila njenog oca

Njezin otac Zdravko više voli privatnost, a uz Unu ima i mlađu kćer Laru (13) dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zkhr 06.01.2022.

    Hm? U narodu se je oduvijek govorilo da djeca trebaju biti lijepa na mamu i pametna na tatu, a ne dao Bog da bude obrnuto

  • ŠefCjevara 06.01.2022.

    Rado bi je tasllačijo

  • JA SAM TAJ 06.01.2022.

    Postoji li neki jugoslaven koji vama nije lijep,pametan i pun ljubavi prema svima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare