To je to što me zanima!

Keanu je nekada bio seksi, no sada ne mari za bore ni sijede

ZAPUSTIO SE Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca ne namjerava bojiti kosu i ići pod nož jer ne želi biti zauvijek mlad. Na festivalu je pokazao neuredan imidž
Vidi originalni članak

Obožavateljice su se zabrinule za Keanua Reevesa (49) nakon što je na crvenom tepihu filmskog festivala u Santa Monici pokazao neuredan imidž.

- Da nije bolestan? Možda ima privatnih problema s kojima se ne zna nositi, pa mu nije ni do čega - nagađali su gosti, koji su jedva prepoznali zvijezdu akcijskih blockbustera “Brzina” i “Pakleni val”. Keanu se uopće nije trudio skriti masnu kosu prošaranu sijedim vlasima, a čini se da je holivudski glumac počeo i ćelaviti jer su fotografi odmah uočili i snimili veliku rupu na njegovu tjemenu.

- Svi u Hollywoodu žele biti zauvijek mladi i lijepi, ali ja imam druge prioritete u životu. Ne bojim se starenja i nitko me u mojim godinama ne može pretvoriti u metroseksualca - rekao je Reeves. 

Glumac je, primijetili su fanovi, fizički propao u manje od godinu dana. Pustio je gustu bradu, a staru frizuru nije se ni trudio promijeniti, osim što je dobio sijede. Keanu je i smršavio nekoliko kilograma, ali kaže da nema razloga za brigu jer je potpuno zdrav.

- Kome se ne sviđam, ne mora me gledati. Nisam voštana figura nego živo biće, a svaka bora i nedostatak na mome tijelu dio su mene i tu su s razlogom - zaključio je Keanu.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Marina1204 10.03.2014.

    Dobro, pa koja je ovo wannabe novinarka ?

  • Josephine013 10.03.2014.

    Kakav debilan clanak! Nevjerojatni ste! Covjek normalno izgleda, bez plastike i botoxa! Izgleda prirodno, malo sijedih, malo bora NIJE neuredan, nego sexy :) .... Nakon svih obiteljskih tragedija super se i drzi. U svakom slucaju draze mi je vidjeti njega prirodnoga, nego sve one zategnute i smrznute face tipa Stallonea, Rourkea i slicnih.

  • tia33 10.03.2014.

    I što bi trebao? Kod frizera svaki mjesec na farbanje, kod plastičara svakih par mjeseci na botoxiranje i još metar gluposti, ma dajte....

Komentiraj...
Vidi sve komentare