To je to što me zanima!

Keanu misli da je prekasno za djecu: 'Gotovo je, prestar sam'

Njegova djevojka Jennifer Syme rodila je mrtvu bebu, a mjesec dana nakon toga poginula je u prometnoj nesreći. Iako je u vezi, ne planira imati djecu jer misli da je za to sada prekasno
Vidi originalni članak

Glumac Keanu Reeves (52) ne planira osnivati obitelj niti imati svoju djecu jer misli da je za to sad prekasno.

- Gotovo je. Prestar sam za obitelj. Nikad neću imati djecu - rekao je Keanu, koji je 1999. godine doživio tragediju.

Njegova djevojka Jennifer Syme rodila je mrtvu bebu, a mjesec dana nakon toga poginula je u prometnoj nesreći. Od tada je imao nekoliko kraćih veza, a sad je navodno u vezi s nepoznatom brinetom.

- Patim što starim. Ne znam gdje je sve to vrijeme proletjelo - rekao je Keanu.

Osim što mu je poginula djevojka, glumcu je 1993. godine umro najbolji prijatelj River Phoenix. Keanu njegov odlazak nikad nije prebolio, a kada ga novinari pitaju kako se nosi sa svim tragedijama koje su ga zadesile, on odgovara:

- Ljudi trebaju biti sretni da bi živjeli, ja ne trebam - kaže Keanu.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • etica 17.02.2017.

    Ma sto bi bio prestar, pogle kolegu Mel Gipsona! On napravi dijete pa ide na drugo jer ovom prvom nije dobar otac. Na novom dijetetu bu se popravil, sad ih ima 9 koliko se sijecam :))))

  • Skoko53 17.02.2017.

    dijete je nesto sto je fakat potrebno mu, prvo shvatio bi da onda moze biti sretan a drugo znao bi di mu godine idu:))) IVF stvoren za njega:)))

  • kabrit 17.02.2017.

    tragedije , sestra, beba, djevojka , veliki glumac i osoba za poželjeti , nikad nije kasno možda ipak dođe jedna beba :))) sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare