To je to što me zanima!

Kedžo je dobio masku od četiri kile da bi postao seks-bomba

IZAZOV Kedžina transformacija u Toma Jonesa u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ trajala je pet sati. Iako mu kostim teži četiri kile, najteže mu je ipak, priznaje, dugo mirno sjediti u stolcu
Vidi originalni članak

Prvo su me napravili ćelavim, onda sam dobio silikonsku protetiku koja mi je produžila lice, lijepili su mi nove obrve te stavili plave leće i silikonsku kapu kako bih dobio visoko čelo, kaže Damir Kedžo (29).

Riječki glazbenik u nedjeljnoj emisiji showa Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato” imitirat će Toma Jonesa (76). Pjevat će njegov hit 'Sex Bomb' iz 1999. Kedžina preobrazba trajala je pet sati.

- Najteže mi je mirno sjediti u stolcu. Imam previše energije i brzo se unervozim ako nisam u pokretu. Tomova maska ima oko četiri kilograma, ali nasreću imamo posebne preparate koji svu tu šminku skidaju bez problema u manje od dvije minute - smije se Kedžo.

Dodaje kako se najviše boji da svojom izvedbom ne uništi Jonesovu pjesmu. Vokalni dio već je, kaže, usavršio, a sad radi na koreografiji. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ssandra11 15.10.2016.

    Nije rijecki glazbenik! On je s Krka.

  • Behemot 14.10.2016.

    Uopće nisu opasne ove maske, pogledaj kako su ženi koja ih radi izgrizle ruke do laktova!

  • --- DAVOR --- 14.10.2016.

    Preporučan da pogledate svi jučerašnje gostovanje Ivana Pernara na MREŽI TV ima na njegovom fejsu link. Pogledajte pa sudite ko je ko :) .... ovakve emisije su samo ispiranje mozga i promocija tranvestita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare