To je to što me zanima!

Kelly Brook maltretirala bivšeg, morao je mijenjati broj mobitela

Nije mu dala mira. Nagovarala ga je da se nađu negdje i da pričaju. Maltretirala ga je i on je zbog toga promijenio sve kontakte, rekao je prijatelj Kellynog bivšeg dečka
Vidi originalni članak

Kelly je za Thoma sad stvar prošlosti i želi što manje znati o njoj. Zaljubio se u nju jako brzo i iskreno, a kad su prekinuli bio je jako povrijeđen, kaže prijatelj bivšeg dečka prsate Kelly Brook (33). 

Kelly je prekinula s Thomom Evansom (28) kako bi se pomirila s Dannyjem Ciprianijem (25). S njim je bila prije veze s Thomom. Čim je saznala da je on sretan i zaljubljen u Jessicu Lowndes (24), počela ga je zivkati i slati mu poruke. Kellyna nasrtljivost smetala je i Thomu i njegovoj novoj djevojci. 

- Nije mu dala mira. Nagovarala ga je da se nađu negdje i da pričaju o svemu. Maltretirala ga je i on je zbog toga promijenio broj mobitela, mail adresu, čak i kućni telefon, sve samo kako ga više ne bi mogla kontaktirati - kaže Thomov prijatelj. 

Kelly i Thom u vezi su bili dvije godine. Ostavila ga je u veljači, na drugu godišnjicu veze i tri tjedna nakon toga objavila fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti s Dannyjem. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pinky23 15.04.2013.

    valjda ženska ne prihvaća da on voli drugu... već želi da se svijet okreće oko nje!!!!

  • WOMANIZER 15.04.2013.

    ja bih rado da me ona maltretira! :))

  • vali30 15.04.2013.

    ma da, lik pušta priču preko svog p.r-a da ovakva ženska za nekim plazi, pa to je protiv prirode i svih njezinih zakona... već ima ona njih 10 u redu

Komentiraj...
Vidi sve komentare