To je to što me zanima!

Kelly na infuziji: Sad se zaista osjećam kao holivudska diva

MORA OSTATI ZDRAVA Iako su dugoročne posljedice intravenoznog ubrizgavanja vitamina u organizam još nepoznate, mnoge zvijezde odlučuju se na skupi tretman
Vidi originalni članak

Kelly Osbourne (29) nedavno je dobila bitku protiv viška kilograma i napokon je zadovoljna svojom novom vitkom linijom, no izgleda da je mršavljenje ipak imalo utjecaja na njeno zdravlje. Kelly se stoga pridružila mnogim zvijezdama koje izgubljenu energiju vraćaju vitaminskim infuzijama. 

- Omiljena medicinska sestra Mary Quan daje mi vitaminsku infuziju. Osjećam se tako 'Hollywood' da se ne mogu prestati smijati. Što da kažem, moramo ostati zdrava, a ovo stvarno funkcionira. Ne mogu si sad priuštiti da budem bolesna - napisala je Kelly uz fotografiju koju je objavila na svom profilu na Instagramu. 

Skupe vitaminske infuzije postale su hit među holivudskim zvijezdama kao i objavljivanje 'selfija' s tretmana na Instagramu. Rihanna (26), Cara Delevingne (21), Michele Rodriguez (35) i Rita Ora (23) samo su neke od zvijezda koje su otišle na ovaj tretman. 

Infuziju možete dobiti samo u specijaliziranim klinikama ili vam je može dati medicinski stručnjak. Intravenozno uzimanje vitamina možda kratkoročno podiže energiju, ali još nisu poznate dugoročne posljedice ovog tretmana. Cijena jednog tretmana u New Yorku je između 970 i 1500 kuna dok su u Londonu cijene još više. Tamo je potrebno izdvojiti 4250 kuna po tretmanu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Stella81 26.06.2014.

    Hebate,eto biznisa,ja bum naplacivala okruglo soma

  • Bezobrazno zelene 26.06.2014.

    Od viška love svi izgleda prošvikaju, zato sam ja sretna što nemam, barem sam koliko toliko normalna.:))

  • zmajček_1 26.06.2014.

    oni više od objesti ne znaju kaj bi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare