To je to što me zanima!

Kelly napali na Twitteru: Hvališ se da si privilegirana i bogata...

Šokirana Kelly Osbourne poručila je korisnicima na Twitteru, koji su je napali da se hvali svojim raskošnim stilom života, kako je ljubomora odvratna ljudska osobina
Vidi originalni članak

Nakon što je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj uživa pokraj bazena na odmoru na Havajima poručujući svojim pratiteljima i obožavateljima na toj društvenoj mreži kako je to pravi raj na zemlji, Kelly Osbourne (27) šokirali su negativni komentari na njezin račun.

Ogorčeni korisnici zatrpali su joj profil zlobnim komentarima kako je privilegirana zbog svog lagodnog stila života, bogata i kako to njima namjerno nabija na nos.

- Zašto ljudi jednostavno ne mogu reći, vau to izgleda prekrasno, nadam se da se super zabavljaš, nego me radije nazivaju 'šupkom'. Bila sam na obiteljskom odmoru, da ne govorim da se moj brat ženio, a mama je slavila rođendan. Ljubomora je odvratna osobina - uzvratila im je zvijezda reality showa 'The Fashion Police'.

Bilo je i onih koji su podržali kći rokera Ozzyja Osoburnea poručujući joj da njihovu ljubomoru i zavist ne shvaća osobno.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sesvetee 13.10.2012.

    ahahaha bahata totalno !!!!!!!!

  • Dior 13.10.2012.

    Kako bi moja pokojna baka rekla:bolje se roditi bez pameti nego bez srece!

  • muskarac 13.10.2012.

    dok ona uziva na havajima ja uzivam na bavicama :P i + ne moram se bojat morskih pasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare