To je to što me zanima!

Kelly ovom 'fotkom' odgovorila na komentare da je bucmasta

Uživam na odmoru i čitam vaše komentare, one zlobne, naravno, ignoriram, napisala je pored fotografije na kojoj je pokazala sve svoje atribute
Vidi originalni članak

Na udaru kolegica zbog svog izgleda Kelly Brook (33) našla se već početkom ove godine.

Ljubomorne Britanke tada su komentirale kako bi trebala prestati objavljivati svoje golišave fotografije na društvenim mrežama jer bi mogla postati naporna, a zadnji komentar, da je bucmasta, nije ju nimalo uzrujao.

- Vjerujem u onu 'jedi manje, kreći se više'. Veći je broj zvijezda koji bi to trebao uzeti u obzir. Evo, primjer je Kelly Brook. Prilično je bucmasta, trebala bi poraditi na svome tijelu - izjavila je reality zvijezda Katie Hopkins ovoga tjedna, no miljenica muškaraca na ovaj komentar je odgovorila fotografijom svog tijela u šarenom bikiniju koju je objavila na Twitteru. 

- Uživam na odmoru i čitam vaše komentare, one zlobne, naravno, ignoriram - napisala je pored fotografije na kojoj je pokazala sve svoje atribute. Pozirala je u istom bikiniju koji je nosila tijekom nedavnog odmora u Meksiku kad je na plaži ležala samo u donjem dijelu kupaćeg kostima. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • japanokinez 27.07.2013.

    Ovako nešto debelo nisam vidio odavno.

  • gudica 27.07.2013.

    da sam bar ja ovako bucmasta :)

  • kung fu panda 27.07.2013.

    žena ako ima malo mesa odmah je debela kud ide ovaj svijet najružnije što su je radi debljine prozvale same žene kokoši kojima su kemikalije iz kozmetike i farbe za kosu mozak nagrizle

Komentiraj...
Vidi sve komentare