To je to što me zanima!

Kelly vam poručuje da uhvatite kokosov orah: Pitate se koji?

ODLUČITE SAMI Prsata ljepotica isprsila se i pozirala u zelenom bikiniju i zbunila prijatelje na Twitteru koji su je pitali koji to točno orah sugerira da uhvate
Vidi originalni članak

Vrijeme je za doručak. Svako nek uhvati svoj kokos, napisala je Kelly Brook (32) na Twitteru ispod fotografije na kojoj u zelenom kupaćem kostimu drži kokosov orah. 

Pokraj njenih bujnih grudi kokosov je orah pao u drugi plan i svi koji su komentirali fotografiju koju je objavila pitali su je koji bi to kokos točno trebalo uhvatiti. Prsata ljepotica trenutačno sa sestričnom uživa na odmoru u Brazilu. 

- Ukrcale smo se u avion za Brazil i krećemo u Amazonu. Budući da smo obje plavuše nadam se da ćemo uspjeti pronaći prašumu - našalila se Kelly na svoj račun na društvenoj mreži. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • elpjoho 27.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Manch Utd 27.01.2012.

    Ja ću kokosov orah, a nek ona uhvati bananu i svi zadovoljni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare