To je to što me zanima!

Kelsey Grammer i djevojka izgubili su nerođeno dijete

U kolovozu se počelo šuškati da očekuju dijete, no Kayte je imala spontani pobačaj. Glumac je u rujnu priznao da je u vezi s novom djevojkom...
Vidi originalni članak

Izgubili smo naše nerođeno dijete prije otprilike šest tjedana. Želimo zahvaliti svima koji su izrazili zabrinutost i ljubaznost, ali trebalo nam je vremena da to prevladamo i da pronađemo neku utjehu prije nego javno priznamo svoj gubitak - napisali su u svom priopćenju Kelsey Grammer (55) i njegova djevojka Kayte Walsh (29). U kolovozu se počelo šuškati da par očekuje bebu, a oni su to potvrdili nekoliko tjedana kasnije. Njezin otac tada je izjavio da je sretan zbog nove veze svoje kćeri. 

'Jako smo sretni i zaljubljeni'

- To je sjajna vijest. Ne znam koliko dugo su zajedno jer ga nisam još upoznao. Mislim da su se upoznali u New Yorku jer ona radi za avionsku kompaniju Virgin Airways i često boravi u Americi - rekao je njezin otac. Zvijezda 'Fraisera' u rujnu je na premijeri filma u New Yorku priznao da je u vezi s novom djevojkom. 

- Jako smo sretni i zaljubljeni. No, prvo ja moram riješiti neke druge stvari - rekao je tada glumac koji s bivšom suprugom, bivšim Playboyjevim modelom ima dvije kćeri. 

Ona je podnijela zahtjev za rastavu braka početkom godine. Iz prijašnjih veza ima još dvije kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare