To je to što me zanima!

Kendall Jenner se rasplakala zbog Brucea: On je moj heroj

On je najnevjerojatnija osoba koju poznajem. Nisam mogla poželjeti boljeg oca, rekla je uplakana manekenka i prisjetila se kako ju je Bruce učio voziti bicikl
Vidi originalni članak

Nakon što je Bruce Jenner (65) javno ispričao sve o promjeni spola, njegova kći Kendall Jenner (19) se rasplakala i kazala kako je on njezin heroj. Khloe Kardashian (30) brzo je požurila utješiti svoju mlađu sestru.

- On je najnevjerojatnija osoba koju poznajem. Nisam mogla poželjeti boljeg oca - rekla je uplakana manekenka i prisjetila se kako ju je Bruce učio voziti bicikl i da bude takva djevojka kakva je sada. 

- Svaki dan nas je vozio u školu koja je bila 45 minuta daleko od kuće. On je bio prvi u redu kad nas je trebalo 'pokupiti' iz škole - zaključila je Kendall koja rijetko pokazuje toliko emocija pa je Bruce ostao iznenađen. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Zvončicaaaa 06.05.2015.

    Misliš ona je tvoja heroina???

  • LI LO 06.05.2015.

    Nije on od jučer zarobljen u tijelu muškarca,godinama se tako osijeća...bio je otac svojim curama kad su ga najviše trebale kao figuru tate,sada su odrasle i red je na njemu da napravi za sebe ono što njega čini sretnim...vjerujem da je i njemu bilo teško sve ove godine držati to za sebe...kako god,ima pravo raditi što želi,a to što ga djeca podržavaju pokazuje koliko je on utjecao na njih i koliko ga vole,poštuju bez obzira na sve!

  • vidim sve 06.05.2015.

    Uuu, mala je baš zgodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare