To je to što me zanima!

Kendall pokazala guzu pa su je fanovi napali: 'Povećala si je'

U posljednje vrijeme u klanu Kardashian-Jenner najviše se priča o Kim, Khloe i Kylie koje navodno čekaju bebe. Manekenka Kendall odlučila je ipak skrenuti malo pozornosti na sebe
Vidi originalni članak

Kendall Jenner (21) objavili je provokativnu fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u trendi crvenom 'Baywatch' badiću. Manekenka je nategnula jednu stranu badića i pokazala guzu, a lice nije pokazala. 

Dok su njene sestra Khloe i Kylie u centru pozornosti zbog glasine o trudnoći te Kim koja je priznala da čeka prinovu uz pomoć surogat majke, Kendall je ostala 'po strani'.

No na svojim profilima na društvenim mrežama i dalje objavljuje provokativne i seksi fotke koje uveseljavaju njene brojne pratitelje. 

Ipak, neki obožavatelji zbog posljednje fotke njene guze uvjereni su da si je Kendall, po uzoru na svoje sestre, povećala stražnjicu. 

- Jesi je sredila u Photoshopu ili si ju povećala - upitali su je fanovi koji su zaključili da je njeno tijelo potpuno drugačije na Instagramu nego uživo.

Njenu polusestru Khloe također često optužuju da si 'dorađuje' tijelo prije objavljivanja na Instagramu, a nedavno je i uhvaćena u tom 'zlodjelu'.

Kardashianka si je toliko stanjila struk na fotki da je izbrisala prste svog dečka Tristana. Neki smatraju da si je htjela 'izbrisati' trudnički trbuščić. Khloe o glasinama još nije progovorila. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • retita🦋 19.10.2017.

    Guza-plagijat!;)

  • MHamsik 19.10.2017.

    Kad se samo prije 10-tak god sjetim da je ova obitelj bila anonimus, da su ove mega zvijezde bile curice male, da je Kim bila praktički sluškinja Paris Hilton, kaj se dogodilo u medjuvremenu?

  • jdn 19.10.2017.

    male cice, velike guzice

Komentiraj...
Vidi sve komentare