To je to što me zanima!

Kendall razljutila Meksikance: 'Svojim stereotipima o nama želi ispromovirati svoju tekilu'

Kao i njezine sestre, Kendall Jenner pokrenula svoj biznis i izabrala se baviti tekilom. Nakon što je objavila reklamu pića, mnoge je uvrijedila, a misli se da je i dizajn plagijat, a Kendall je kritike odlučila ignorirati
Vidi originalni članak

Dok njezine sestre Kim Kardashian (40) i Kylie Jenner (23) vrijeme okupiraju s obiteljskim izletima na tropske otoke, manekenka Kendall Jenner (25) posvetila se lansiranju svog brenda '818 tequila'. Kao i većina stvari povezana uz Kardashiane, mišljenja su podvojena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kendall je pred nekoliko dana objavila reklamu za svoju tekilu. U reklami jaše kroz polja agave u Jaliscu, u Meksiku, a kosa joj je ispletena u dvije pletenice. Njezin odabir odjeće i naušnica oponaša tradicionalnu odjeću Meksikanaca. U reklami se također pojavljuju meksički farmeri s kojima manekenka nazdravlja i pije tekilu.

Dok su neki njezini obožavatelji reklamu dočekali s oduševljenjem i pohrlili kupiti piće, drugi su je prozvali za kulturno posvajanje meksičke kulture i tradicija, bez dubljeg razumijevanja istih. Prije nego su uspjeli izraziti svoje frustracije, onemogućila je komentare na društvenim mrežama.

- Ne, gospođice Kendall, ne jašemo stalno konje, kosa nam nije uvijek ispletena, niti radnici nose takvu odjeću. Također, farmeri nemaju priliku piti na poslu i način na koji si ju pila je pogrešan - napisala je jedna osoba na Twitteru.

PROBLEM DANAŠNJICE Kendall Jenner o društvenim mrežama: 'Ovisna sam o njima i to mi se ni najmanje ne sviđa...'

Drugi su se pridružili i rekli da je uvredljivo što je Jenner upotrijebila stereotipe kako bi bolje prodala svoju tekilu. Njezin prvi video o '818 tequili' jasno je pokazao kako koristi krivu terminologiju i da ne razumije u potpunosti ono o čemu priča.

U priču se umiješao i brend 'Tequilla 512' koji tvrdi kako je dizajn Kendalline tekile plagijat njihovog. U komentarima im se savjetuju konzultacije s odvjetnicima.

Kendall i njezini glasnogovornici nisu još komentirali optužbe. Ipak, nisu svi uvrijeđeni i mnogi se njezini obožavatelji vesele kupnji tekile. Bilo je i nekoliko ljudi koji su na Twitteru komentirali da ih cijela drama ne zanima.

- Meksikanac sam i nije me briga - pisalo je u jednoj objavi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • danho 22.05.2021.

    he koga broga kad bu okrenula milijune i samo pridodala koji milijuncic vise onima kojih ima heh

Komentiraj...
Vidi sve komentare