To je to što me zanima!

Kennedyjeva unuka se slučajno predozirala koktelom opijata

Toksikološki test i smrtni list pokazali su da je djevojka koristila metadon, etanol i više vrsta lijekova koji se dobivaju na recept, a to je samo jedna u nizu od tragedija koje prate ovu obitelj
Vidi originalni članak

Unuka bivšeg američkog senatora, Roberta Francisa Kennedyja, 22-godišnja Saoirse Kennedy Hill, pronađena je početkom kolovoza mrtva u kući njezine obitelji u Cape Codu. Sumnjalo se odmah da je došlo do zastoja srca usred predoziranja drogom. CNN piše kako su nalazi potvrdili da se radilo o nenamjernom predoziranju koktelom opijata. 

Toksikološki test i smrtni list pokazali su da je djevojka koristila metadon, etanol i više vrsta lijekova koji se dobivaju na recept. Bolničari su došli na posjed Kennedyjevih odmah nakon zaprimljenog poziva, a istaknuli su kako je poziv za potrebom hitne bio u potpunosti nejasan.

PROKLETSTVO SE NASTAVLJA? Umrla unuka bivšeg američkog senatora Roberta F. Kennedyja

Obitelj je rekla i da je Saoirse bila uključena u brojne aktivnosti, poput izgradnji škola u Meksiku, a najčešće su je pokretali ljudska prava i osnaživanje žena. Courtney Kennedy Hill, kćer Roberta i Ethel, sa suprugom Paulom Michaelom Hillom od djece je imala samo Saoirse.

To je samo jedna u nizu od smrti koje prate ovu obitelj, zbog čega je i nastao izraz 'Prokletstvo Kennedyjevih'. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • _Varešak_ 03.11.2019.

    Slučajno se i dica prave.

  • 03.11.2019.

    Kod Amera nista nije slucajno...

  • jo2hn8ny 03.11.2019.

    Kada će ljudi shvatiti da slučajnost ne postoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare