To je to što me zanima!

Kerr, Ambrosio i Miller u reklami Victoria’s Secreta

Reklama Victoria's Secreta trebala bi potaknuti maštu muškaraca. Zgodne manekenke se rastežu u raskošnom rublju dok iza njih sijevaju eksplozije
Vidi originalni članak

Modna kuća Victoria’s Secret za božićne blagdane pripremila je poseban poklon za muške obožavatelje. Snimila je novu reklamu s manekenkama Mirandom Kerr (26), Alessandrom Ambrosio (28) i Marisom Miller (31). Za snimanje nove reklame angažirala je američkog redatelja Michaela Baya (44). On se proslavio filmovima poput “Transformersa”, koji obiluju spektakluarnim scenama. Uspješan recept primijenio je i za novu reklamu rublja. Victorijini anđeli u reklami šeću u raskošnim grudnjacima i gaćicama, a iza njih sijevaju eksplozije. Poziraju uz avione, voze se u oldtimerima i mazno rastežu na antiknom stolu od orahovine.
Osobito je atraktivan dio reklame u kojem djevojke igraju biljar seksepilno puzeći po stolu. Manekenke su bez ustezanja pokazale sve svoje čari, snimane su iz svih kutova, a kako bi ih se moglo dobro promotriti, snimka u reklami je usporena. Spot su snimali prošli mjesec, a prvi je put emitiran prošli tjedan na američkoj CBS televiziji. U Victoria’s Secretu uvjereni su da će ovom reklamom potaknuti prodaju rublja za Božić jer njome žele potaknuti maštu muškaraca.
Veteranka Victorijinih anđela Heidi Klum (36) pohvalila je kolegice. Prošli mjesec manekenka se vratila na modnu pistu samo pet tjedana nakon što je četvrti put rodila, no nije se razgolitila, nego je pistom prošetala u korzetu. Među manekenkama u reklami se pojavljuje i Miranda Kerr (26), djevojka Orlanda Blooma (32).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ginaxxx 08.12.2009.

    glčedala ih jednu vecer te victoria secret modele, i evo bogami nijedna lijepo neko prvailno lice da ima da je po necemu posebna il su zubate il su spicastog nosa umjetnih usana, tjela ok al i to se moze nac...znaci nista ekstra jedino hajd ta ambrossio je fina al ni ona nesto posebno nije

  • BlackdoG_1 08.12.2009.

    mnjamiiii.. da nisu takve, ne bi nama muškima bilo zanimljivo gledat.. a za diranje je druga stvar.. al hey, ovo se gleda ;)

  • HBCRO 07.12.2009.

    Cure na onoj zadnjoj fotki izgledaju premršavo.Mislim da žene ipak trebaju imati malo više oblina.Možda koja sarma ne bi loše došla al dobro kažu da se o ukusima ne raspravlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare