To je to što me zanima!

Kerum je nekoć vozio Maybach, sad se prebacio na auto za golf

Željko 2012. godine Petru Pripuzu prodao svoje luksuzno i vrijedno vozilo. Kerumi su navodno limuzinom prelazili tek malo više od 1000 kilometara na godinu, pa je auto zaista bio kao nov
Vidi originalni članak

Nije tajna kako je poduzetnik i političar bio slab na "bijesna kola". Kad je Kerum, prije dvadeset godina, kupio Maybach, postao je glavna vijest u državi. Navodno je za njega tada dao pet milijuna kuna, a velik dio novca, navodno oko dva milijuna kuna, tad je otišao na plaćanje poreza.

Bijela limuzina privlačila je pozornost gdje god bi se Kerum pojavio u vozilu, baš kao i njegov brat Jure, koji je brinuo i održavao "limenu zvijer". Maybach je u skladu s potrebama, pisali smo svojedobno, vozio u Stuttgart na servis, u Mercedesovu tvornicu. A i u Njemačkoj je, pričao nam je Jure Kerum, automobil privlačio pozornost.

Ipak, situacija se promijenila desetak godina nakon kupnje Maybacha pa je Željko 2012. godine Petru Pripuzu prodao svoje luksuzno i vrijedno vozilo. Naime, Kerumi su navodno limuzinom prelazili tek malo više od 1000 kilometara na godinu, pa je auto zaista bio kao nov. Koliko je za limenog ljubimca Kerumu platio zagrebački biznismen najpoznatiji po poslovima zbrinjavanja otpada, nikad se nije doznalo.

ŽENA, MAJKA, KRALJICA Kako žive Kerumi: Moja Fani je na korak do doktorata u Austriji

Kerum je tijekom političke karijere govorio kako se vozi Passatom, nekoliko puta viđen je kako ulazi u bijelu, ne i najnoviji model, Mercedesovu limuzinu, a poslije su ga uglavnom fotoobjektivi hvatali za volanom autića za golf, koji mu služi za kratke relacije. Znao je povremeno “zajahati” i na jet ski, a jednom se prilikom, odjeven od glave do pete u casual kombinaciju, provozao jet skijem hvarskom uvalom Ždrilica, navodno na ručak.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • VLADEK72 22.05.2023.

    seljačina

  • empatija 21.05.2023.

    svaki dan jedan članak o njemu.Jesu li to sponzorirani članci ili je on tako pozitivna osoba u našem društvu

  • Roby621 21.05.2023.

    Dok vozim ja nit pijem nit jedem zato da bi mogo vozit sigurno odnosno brzo,al mene uglavnom vozac vozi dok idem za Zagreb,jer sta cu ja govorit da vozim 100,vozim 200..🤓🤓🤓

Komentiraj...
Vidi sve komentare