To je to što me zanima!

Kevin Spacey je udomljenoj kujici dao ime u čast Bostonu

Glumac je na Twitteru objavio fotografije na kojima se igra s novim ljubimcem. Nazvao ga je Boston, u čast gradu koji je nedavno pretrpio bombaški napad
Vidi originalni članak

Glumca Kevina Spaceya (53) toliko je pogodio bombaški napad na maratonce u Bostonu da im je odlučio odati počast čudnom gestom. Glumac je udomljenog psića nazvao Boston jer će se tako, kaže, uvijek sjećati nevinih žrtava.

- Novi član moje obitelji. Nazvao sam ju Boston, u čast gradu Bostonu - napisao je glumac na Twitteru i objavio fotografije na kojima se mazi s kujicom koju je udomio iz skloništa za životinje North Shore Animal League America.

Nakon bombaškog napada, Spacey je nekoliko puta posjetio Boston.

- Nisam liječnik, no ako ljudima koji me poznaju iz filmova mogu izmamiti osmijeh na lice nakon svega što su proživjeli, vrijedno je mog dolaska. Policajci, medicinske sestre, liječnici, svo bolničko osoblje, pacijenti koje sam posjetio u posljednjih nekoliko dana izazvali su kod mene osjećaj zadovoljstva i ponosa što sam Amerikanac, te mi pomogli da shvatim kako smo svi mi Boston - rekao je Spacey.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RebellE_1 07.05.2013.

    tako treba :) prekrasno! <3

  • aurora73 07.05.2013.

    slatki pesonja <3

  • CommanderEarion 06.05.2013.

    Lik je car....

Komentiraj...
Vidi sve komentare