To je to što me zanima!

Khloe Kardashian čestitala je bivšem partneru rođendan uz znakovitu poruku: Ostani jak!

Reality zvijezda i NBA košarkaš poznati su po ljubavnim skandalima, a sada su pokazali da su u dobrim odnosima zbog njihove djece
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Khloe Kardashian (38) čestitala je 32. rođendan bivšem suprugu, košarkašu Tristanu Thompsonu. Objavila je njegovu fotografiju s kćeri True (4), neimenovanim sinčićem, te šestogodišnjim sinom Princeom Oliverom kojeg je dobio u vezi s Jordan Craig

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti si doista najbolji otac, brat i ujak. Tvoja ljubav, pažnja, glupi plesovi, zagrljaji, zajedničke vožnje, rituali odlaska u krevet, način na koji im se pokazuješ. Sve gore navedeno znači više nego što ćete ikada znati za svoju malu obitelj - napisala Kardashianka je uz fotografiju.

Unatoč njihovoj teškoj prošlosti koja uključuje brojne javne skandale s varanjem, Khloe Kardashian se ipak potrudila pokazati Thompsonu malo ljubavi na njegov rođendan, a poželjela mu je da i dalje žudi za promjenom, iscjeljenjem i transformacijom.

RIJETKO GA PRIKAZUJE Khloe objavila prvu fotografiju sina: Još uvijek nije otkrila ime

- Ostani jak, strpljiv i slobodan, kao što i jesi, te nastavi biti tu za svu svoju djecu, jer vjerojatno nemaš pojma koliko ti njima značiš, a mene kao majku činiš najponosnijom na svijetu - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Slajzerizer 14.03.2023.

    Koja klošarka sa obvojenim u krevet fuuuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare