To je to što me zanima!

Khloe Kardashian pod stresom: Jako se boji da će se udebljati

DRUGA STRANA PRIČE Svako jutro napravi minimalno sto trbušnjaka. Khloe Kardashian strahuje da će cijeli život morati paziti na prehranu i bjesomučno vježbati
Vidi originalni članak

Reality zvijezda izgubila je 18 kilograma rigoroznim režimom prehrane i vježbanjem. Svako jutro napravi minimalno sto trbušnjaka. Khloe Kardashian (32) pod stresom je jer se boji da će se udebljati i kako će cijeli život morati paziti na prehranu i bjesomučno vježbati.

- Nikad se nije morala ovako mučiti. Jako je ponosna na ono što je postigla, no nije sigurna da će moći stalno održavati formu - rekao je prijatelj reality zvijezde. 

Khloe je u svom novom showu 'Revenge Body' nedavno otkrila tužnu istinu o svojoj prošlosti. Naime, jedna natjecateljica rekla je da je zbog viška kilograma veoma nesigurna u sebe pa je starleta podijelila i svoju stranu priče.

- Znam o čemu pričaš. Ja kada bih srela nekog na ulici, gledala bih u pod. Znala sam da me ta osoba primijetila, ali bilo mi je teško ostvariti bilo kakav kontakt i bojala sam se gledati druge u oči - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • plik 24.01.2017.

    njoj nikad nije bilo lako..

  • Eva B. 22.01.2017.

    Uhhhhh i ja san pod streson ka i sta je ova pod streson a i ovi od 24 ure su pod streson jer ni lako novosti pisat kad si pod streson bolje da se svi stresnemo i nece bit vise stresa hahahahahaha

  • Medjed 22.01.2017.

    Paćenica

Komentiraj...
Vidi sve komentare